Az egyik korai, és rendkívül menő európai neobanknak számító startup komoly fordulatot tesz.

(Fotó: N26)
(fotó: Final)

A neobankok egyik nagy kérdése, hogy milyen szolgáltatásokat tudnak bevonni a nem túl jövedelmező tranzakciós bankolás mellé. A Revolut ügyfelei is látják ezt: az alkalmazást megnyitó felhasználók a megtakarítás mellett mobilkészülék biztosítást, kriptopénz vásárlást és egyéb szolgáltatásokat találnak még.

Az N26 a Booking.com szállásfoglaló oldallal illetve a Lime elektromos rollerbérlési alkalmazással kötött partneri szerződést a hónapban. A N26 felhasználói kedvezményesen vehetik igénybe a fenti két cég által nyújtott szolgáltatásokat, akár otthon próbálkoznak ezzel, akár valahová utazva.

Nicolas Kopp, a N26 amerikai igazgatója arról beszélt a partnerségek kapcsán, hogy figyelnek arra, hogyan használják az ügyfelek adatait. A vezető szerint a magánszférát tiszteletben tartva úgy akarnak ajánlatokat adni a felhasználóknak, hogy az valóban hasznos legyen. Ez a törekvés, illetve a partneri szerződések egyaránt olyan visszatérítési rendszer kialakítása felé tartanak, amelyet a hitelkártyás cégek is kínálnak.

A N26 jegyárusító platformot, kozmetikai céget, fitnesz alkalmazást és a Tidal veszteségmentes zenestreaminget kínáló céget is a partnerei között tudhatja. Ez a hagyományos pénzügyi cégeknél tágabb fókuszt is jelent. Kérdés, hogy a neobanki ügyfelek inkább egy okos pénzügyi termékre vágynak vagy egy, az élet minden területén jelen lévő szolgáltatóra.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?