A mostani funkciókínálat szegényes, de legalább van hová továbbfejlődni. Egyelőre csak azt elégíti ki a netbank, aki csak az egyenlegére kíváncsi.

Már nem csak mobilon érhető el a Revolut

A legtöbb csak mobilappból elérhető neobank eljut arra a szintre, amikor kénytelen netbankot is fejleszteni. A Revolut számára ez most jött el. A 13 millió ügyféllel rendelkező fintech weblapján már nem csak az appot lehet letölteni, hanem megjelent egy belépés gomb is.

A webes felület egyelőre meglehetősen vérszegény. Ellenőrizhetjük a számlaegyenlegünket valutákra lebontva, listázhatjuk az elmúlt 30 nap tranzakcióit, emellett a kártyamenedzsment funkciókat is el lehet érni. A böngészőből letölthetjük és újra engedélyezhetjük a kártyáinkat, illetve ki-bekapcsolhatjuk az érintésmentes fizetést és egyéb biztonsági beállításokat.

A Revolut szolgáltatásainak nagyobb része azonban egyelőre nem érhető el böngészőből. Nincs kriptopénz alapú ETF kereskedelem, tőzsdei kereskedelem, de egy készülékbiztosítást sem lehet benne megkötni.

A cég alapító-vezérigazgatója, Nik Storonsky szerint a webbank az egyik leggyakrabban kért funkció volt. Amennyiben ezt az igényt ki akarják elégíteni, úgy legalább utalási és konverziós funkciókat kell építeniük a jelenleg elérhető webbankba.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?