Budapesten lapul a legtöbb ember tárcájában Revolut kártya, de Pécs, Debrecen vagy Miskolc is erős. Jövőre cél a félmillió.

Revolut kártya
(Fotó: Pete CC-BY)

Budapesten százezren, Szegeden, Debrecenben és Pécsen több ezren használják már a Revolutot – áll a londoni székhelyű fintech közleményében. A cég eddig 172 milliárd forint értékben dolgozott fel tranzakciókat Magyarországon.

Az évet nyolcadennyi ügyféllel kezdte a Revolut Magyarországon. A közlemény szerint:

A vállalat azért tudta ilyen gyorsan bővíteni felhasználói táborát Magyarországon, mert lehetővé teszi felhasználóinak, hogy kiemelkedően jó valutaárfolyamon tudjanak külföldön vásárolni vagy egy másik országba pénzt utalni.

A sikerhez azonban lehetett némi köze a nyár közepén elindított reklámkampánynak, amely minden meghívott új regisztráló után pénzzel jutalmazta a meghívót küldő felhasználókat.

A Revolut felhasználói tábora elképesztően gyorsan bővül. Csupán október hónapban 40 ezer új felhasználót üdvözölhettünk Magyarországról

– idézi a közlemény Nicoleta Scarlatot, a Revolut közép-európai bővülésért felelős vezetője. A cég jövőre az 500 ezer magyarországi felhasználót célozta meg.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?