A cég figyelmeztet a kriptovaluták volatilitására, de azért ajánlja azokat a felhasználóinak. Nem meglepő, de nem is örvendetes.


Nem nyugszik bele a Revolut abba, hogy a kriptó már majdnem egy éve nem az a nagy pénztermelő jószág, mint ami korábban volt. A cég legújabb terméke egy olyan bankkártya, amellyel a felhasználók a kriptós számlájukról fizethetnek a mindennapokban. A megoldásban az az igazán érdekes, hogy már létező virtuális vagy fizikailag is létező Revolut kártyánál is be lehet állítani, hogy az a kriptós alszámlát használja.

A bankkártya másik különlegessége, hogy a kártya kínál pénz visszatérítést is az egyes vásárlások után, egy százalékot. Ezt ugyancsak kriptovalutában kapja meg a felhasználó. A Visa által kibocsátott kártyát egyelőre pilotként dobták piacra, csak az Egyesült Királyságban és Svájcban lehet megigényelni.

A cég a bejelentés után, amelyre a Twitteren került sor, hozzátette, hogy a kriptovaluta nem szabályozott pénzügyi eszköz, az árfolyama mozoghat, illetve, hogy a vásárlása adóköteles lehet.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?