A magyarországi mozik 95 százalékába már eddig is lehetett jegyet venni, kínált színházjegyet, mostantól pedig könyvet is elad.

A magyarországi mozik 95 százalékába már eddig is lehetett jegyet venni, kínált színházjegyet, mostantól pedig könyvet is elad. 

Az egyik Fintech Budapest Meetupon – juteszembe, jövő héten is lesz egy, előadások nélküli, ismerkedős kiadás – az OTP Mobil előadója bemutatott egy videót arról, hogyan bővült a Simple app új funkciókkal. A klipben a forráskód könyvtár volt úgy megjelenítve, mintha egy fa lenne, amin időnként új ágak jelennek meg.

Ez egy weboldal gráfja, de a forráskódé is hasonlóan nézett ki (Fotó: Nadya Peek CC-BY)
(fotó: Nadya Peek CC-BY)

A klip sajnos nem érhető el, de a megjelenítést körülbelül úgy kell elképzelni, mint a fenti képet. A Simple esetében minden új funkció egy ág, a fának pedig annyi törzse van, ahány mobil operációs eszközre elérhető az app.

Az ábra mostanra egy nagyobb új ággal bővült, a Simple-ben már könyvet is lehet vásárolni a Bookline online boltjából. Nem csak a fizetést építették be, böngészni is lehet a bolt kínálatát.

Simple_Bookline_könyvvásárlás

Az OTP Mobil statisztikái szerint a mobilos netes vásárlásra nem szívesen szánják rá magukat a felhasználók. Nehézkesnek tartják a bankkártya adatok bepötyögését, és a bizalom sem túl acélos. Az appból azonban emberek tízezrei vásárolnak.

A Bookline beépítése ráadásul fontos bővülési lehetőség az OTP Mobile számára. Míg a fizetős appot túlnyomó részt (74 százalék) férfiak használják, addig a Bookline egy zömében nők által látogatott bolt.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?