A norvég központú Visma Csoport üzleti szoftverekben és e-kereskedelmi informatikai fejlesztésekben utazik, a skandináv régió vezető szolgáltatója.

A norvég központú Visma Csoport üzleti szoftverekben és e-kereskedelmi informatikai fejlesztésekben utazik, a skandináv régió vezető szolgáltatója.

Ilyen számlát is lehet kiállítani, de nagyon nem menő (Fotó: Steve Snodgrass // CC-BY)

A Számlázz.hu kontrollja az alapítók kezében marad, új funkciók azonban érkeznek majd a számlázóprogramba – ígéri a befektetésről hírt adó közlemény. Az új befektető lényegesen nagyobb, mint a magyar cég. Míg a Számlázz.hu-nak több mint százezer ügyfele van, addig a Visma Csoport 800 ezer embert szolgál ki az idei évben. A befektetést egy éves közös munka előzte meg, a tárgyalások akkor kezdődtek meg, amikor a magyar cég ügyfelei még csak 50 ezren voltak.

A Számlázz szolgáltatási csomagjai és árai nem változnak az üzlet hatására. “A Számlázz.hu víziója mindig az volt, hogy a hazai vállalkozók minél több innovációhoz juthassanak. Ebben a víziónkban osztozik a Visma is, amely nemzetközi tudását és tapasztalatát adja a jövőbeli fejlesztésekhez” – idézi a cég közleménye Stygár Lászlót, a Számlázz.hu egyik alapító-tulajdonosát és szolgáltatásfejlesztési vezetőjét.

A cég tovább dolgozik a Számlázz.hu építésén és továbbfejlesztésén. Reménykedni lehet abban, hogy olyan funkciók kerülnek ki az együttműködésből, mint a Számlázz korábbi, csak a Magnet Banknkál vezetett vállalati számlacsomagokkal működő Autokassza megoldása, amely a beérkező pénzek után fizetett státuszba tudja állítani a számlázó fiókban sorakozó számlákat.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?