Egészen pontosan a Beacon Platfromba, amely pénzügyi szolgáltatásokhoz biztosít átfogó fejlesztői felületet.

Egészen pontosan a Beacon Platfromba, amely pénzügyi szolgáltatásokhoz biztosít átfogó fejlesztői felületet.

Illusztráció: Pixabay

Vagyonkezelőknek, befektető- és kereskedelmi bankoknak, kereskedőknek és biztosítóknak kínálnak platformot. Az ügyfeleik között olyan cégek vannak, mint a Goldman Sachs, a JP Morgan, vagy a Bank of America Merril Lynch. A 2014-es fennállásuk óta világszerte jelen vannak, Amerikában, Japánban, Németországban és persze Angliában.

A Beacon platformjára licenc alapon lehet előfizetni, amelyen pénzügyi analitikákat futtathatnak, és hozzáférnek temérdek más funkcióhoz is, viszont a Beacon társalapítója, Mark Higgings szerint itt sokkal többről van szó.

A Series, A gyűjtés arról szól, hogy megalapozzuk az első pénzügyi operációs rendszert, pontosabban egy ökoszisztémát, ahol a fejlesztők, a mérnökök és az adattudósok közösen tudnak dolgozni egy felhő alapú platformon.

Szóval lehet, hogy a Beacon Platform lesz a bankok és biztosítók szájízére szabott, „must have” szoftver? Lehetséges, és a Barclays egyik vezetője, Guy Saidenberg elmondása szerint a fejlesztőik nagy reményekkel tekintenek a Beaconre. Ezért a jövőben ott segítik őket, ahol tudják, mondjuk arról egyik fél sem mondott semmit, hogy a támogatás mekkora mértékű.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?