Előtűnt a hallgatásból az egyik kedvenc neobankunk és rögtön bemutatta, hogyan kell összegyúrni két termékét, hogy kapjon egy harmadikat.

Előtűnt a hallgatásból az egyik kedvenc neobankunk és rögtön bemutatta, hogyan kell összegyúrni két termékét, hogy kapjon egy harmadikat.

Az N26 neobank, aminek a magyarországi bemutatkozását azóta várjuk kíváncsian, amióta a Fintechradar elindult, az utóbbi időben lopakodó üzemmódban létezett. Nem sok minden történt körülöttük. Most viszont bemutatott egy szabadúszóknak szánt csomagot.

A N26 Business Black nevű prémium számláról első ránézésre meg lehet mondani, hogy nem minden szabadúszónak lesz ínyére. A kártyán és a folyószámlán túl külföldi utasbiztosítást, mobilbiztosítást, ATM- és vásárlási védelmet valamint a bérelt autókra is érvényes autóbiztosítást tartalmaz. Az otthon – divatosabban: home office-ban – dolgozóknak ezek egyike sem túl értékes szolgáltatás.

Az is arra utal, hogy a sokat utazó szakértőkre van kihegyezve az ajánlat, hogy a Business Black jutalék nélküli készpénzfelvételt tesz lehetővé a világ összes államában. Emellett csinos fekete Mastercard kártya is jár a számlacsomaghoz.

A N26 által kiadott közlemény szerint azért döntöttek a fenti szolgáltatások mellett, mert ügyfeleik nagy része digitális nomád, akiknek ott van a munkahelyük, ahol kinyitják a laptopjukat. A másik, gyakran említett igény pedig a korábban bemutatott üzleti számlacsomag további extrákkal való ellátása volt.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?