Minden Apple kütyühöz legyártanak egy csomó, kétes hasznosságú eszközt. Már a cég bankkártyáját is testre lehet szabni.

Fotó: Kerfcase

Az Apple fejlesztéseinek gyakran van érdekes mellékhatása. A bemutató után megjelennek a kiegészítőgyártók és olyan plusz eszközöket mutatnak be, amelyek az Apple kütyü előtt értelmetlenek lettek volna. Az Apple Watchot megelőző időkben ilyen volt az iPodot karórává átalakító szíj, még korábban a zenelejátszó karctalanságát garantáló különböző tokok, kábelrendezők, táskák, amit csak el lehet képzelni.

Az Apple Card megjelenése, illetve a kártya felhasználói kézikönyvének kiadása után is született egy új termékkategória: az Apple Card tok. Még csak nevettünk azon, amikor kiderült, hogy a bőr és a farmer állandó elszíneződést okozhat a nagyon csinos fehér titán kártyán. A piac viszont, kicsit önmagán is nevetve, mozgásba lendült.

Mostanra lehet venni 39 dolláros fa bankkártyatokot. Aztán a Producthunt oldalon már van egy kezdeményezés a 3M vegyipari óriás által gyártott védőfólia alkalmazására is.

Illetve ezek mellett vannak kevésbé izgalmas, a telefon hátuljára applikálható kártyatartók és nem farmerből sem pedig bőrből készült tárcák. Ennél izgalmasabb viszont azt követni, hogy lesz-e mini ipar az Apple Card tokok gyártására.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?