Leárazás a Goodoffer24-nél Microsoft szoftverekre és minden antivírus és biztonsági szoftverre.

Év közepi szuper leárazást tart a GoodOffer24, amely során akár 25% EXTRA kedvezményt is adnak Microsoft szoftverekre és – a bolt történetében először – BÓNUSZ 30% kedvezményt biztosítanak minden antivírus és biztonsági szoftverre.

Az ajánlatokkal a következő két hétben lehet csupán élni. Aki tehát azt tervezte, hogy a PC-je szoftverparkját frissíti, nem akarhatja kihagyni ezt az egyedi alkalmat. Szuper kedvezmények szoftverekre, akár 25 százalék kedvezmény

Az XMidyear25 kuponkóddal igénybe vehető szoftverek listája a következő. Ha a kódot felhasználják a következőképpen festenek az árak:

Az XGo24Office2019 kóddal a nagyon különleges 30 százalékos kedvezménnyel lehet 2019-es Microsoft Office szoftvert vásárolni.

Miért vásároljon nálunk?

A GoodOffer24 egy gyorsan növekvő online platform, amely szoftverlicenceket, játékokat, antivírus termékeket és kiberbiztonsági szoftvereket forgalmaz remek árakon. Több mint tíz éves tapasztalatunk van, az ügyfeleink visszajelzései – amelyeket itt tekinthet meg – remekek, cégünk folyamatosan nő és terjeszkedik.

Egyszerű vásárolni, egyszerű fizetni

A rendelés után emailben kapja meg a vásárolt szoftverkódokat. Nem kell napokat várakozni, míg megérkezik a termék. Ha bármi probléma merülne fel, ügyfélszolgálatunk gyors és teljes tájékoztatást ad.

A kiválasztott terméket a kosárba rakva és az Apply Coupon gombot megnyomva érvényesítjük a kedvezményt. Ez látható is a rendelésösszesítőben, hogy a kupont felhasználva mennyivel lesz olcsóbb a termék. Ezután már csak a fizetést kell végrehajtani. A GoodOffer24 több fizetési módot is támogat, lehetőség van a PayPal használatára is, amit a biztonságossága miatt külön is ajánlunk.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?