Tényleg már csak az lenne meglepőbb, ha kiderülne, hogy Sacha Baron Cohen van Elon Musk bejelentése mögött. Ennek azonban nincs sok esélye.

Tényleg már csak az lenne meglepőbb, ha kiderülne, hogy Sacha Baron Cohen van Elon Musk bejelentése mögött. Ennek azonban nincs sok esélye.

(Fotó: A(CC) Brian Solis, www.briansolis.com and bub.blicio.us)

A szappanoperáknál lényegesen viccesebb, és pont ugyanannyira hihetetlen, ami az ultragazdagok között történik. Azealia Banks Instagram fiókjában a hétvége során feltűnt egy sztori, ami Elon Musk Tesla-viszavásárlós bejelentését az LSD számlájára írja. A milliárdos azt az ötletet szellőztette meg, hogy visszavásárolná 420 dolláros részvényenkénti áron a cégét. A spekuláció jelentősen megmozgatta a Tesla részvények árait.

Banks arról írt, hogy Musk egyik otthonában, ahová a startupper barátnője, Grimes hívta meg, kezdtek új zenéket összerakni. A bulinak azonban az lett a vége, hogy Musk elhintette a Twitteren, hogy visszavásárolná a cégét. A sajtó kérdéseire Musk természetesen nem csak a droghasználatot tagadta, de azt is hogy egyáltalán találkozott volna Banksszel. Akármelyik forgatókönyv is az igaz Musk és a Tesla ellen vizsgálatot indított az amerikai tőzsdefelügyelet. Az újságok pedig azt találgatják, hogy a szaúdi állami tőkealap vagy a Softbank pénze áll-e Musk bejelentése mögött.

A sztorit csak viccesebbé teszi, hogy Musk eredeti twitje tényleg tartalmazott egy drogos utalást. Azealia Banks azonban legendásan szereti, ha botrány van körülötte. Mindenki kiválaszthatja, hogy ezekből az elemekből milyen hihető sztorit választ magának. (A szaúdi vonal tűnik igaznak, de még egy két pofon így is várhat Muskra.)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?