Lassan érik a kérdés, hogy ki dolgozik még a sors által sűrűn megvert startupnál, ami eleve egy nagy leépítéssel került be a hírekbe fél éve.


Újabb alkalmazottak távoznak mindenki kedvenc fintech katasztrófa-startupjától, a Better.com-tól. A digitális jelzálogkölcsönökben utazó cég egyszerre három igazgatót is elveszített a TechCrunch információi szerint.

A Better affiliate üzletágának vezetője Jillian White, a sales-ért is felelős operatív vezető Megan Bellingham és a sales igazgatóhelyettes John Moffat távoznak a cégtől. Egyikük sem kommentálta a lap értesüléseit, és az okról sem beszéltek. Ebben a hónapban hagyta el a hajót a cég tartalmi stratégiáért felelős igazgatóhelyettese, Liz Bowyer is.

A most távozó három igazgató hat éve voltak a cégnél, tehát nem a friss kihívásokkal szembesülő, újonnan felvett emberek éltek a lehetőséggel, hogy még a próbaidő alatt megszökjenek. Ugyanakkor nem is ők voltak az elsők a cég vezetőségéből, akik úgy gondolták, hogy a Better.com-on kívül zöldebb a fű. Februárban az ügyfélélményért felelős oparatív vezető és a növekedésésért felelős igazgatóhelyettes is beadták a felmondásukat. Az előző év legvégén a cég két kommunikációs főnöke és a marketingvezető távoztak. Lassan érik a kérdés, hogy a vezérigazgatón kívül ki dolgozik még a cégnél.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?