Már XRP, azaz Ripple, és Bitcoin Cash is vásárolható a fintech startup appjában.

Már XRP, azaz Ripple, és Bitcoin Cash is vásárolható a fintech startup appjában.
revolut

A két újonnan elérhető kriptopénz azoknak lehet érdekes, akik szeretnének játszani egy kicsit a megtakarításaikkal. Nem bánják a cég által felszámított másfél százalékos tranzakciós díjat. És – ez talán a legfontosabb – nem kereskednek már kriptopénzzel valamelyik, a témában járatlanok számára túl bonyolult felületet kínáló kriptotőzsdén.

A cég által közzétett adatok szerint napi 100 ezer kriptopénzes tranzakciót végeznek a Revolut rendszerén belül. Ehhez minden bizonnyal hozzájárult az is, hogy a cég Vault nevű spórolós szolgáltatásában azt is be lehet állítani egy ideje, hogy rögtön kriptovalutába váltsa át a megtakarításainkat a szolgáltatás.

Megkérdeztük a Revolut közösséget, hogy melyik kriptopénzeket szeretnék legközelebb látni [az appban], és az XPR és a Bitcoin Cash iránti érdeklődés elsöprő volt.

A Revolut egy funkcióval még adós azoknak, akik kriptopénzt vásároltak a szolgáltatáson belül. A szolgáltatásból egyelőre nem lehet kivinni más kriptotőzsdére a megvásárolt kriptopénzeket. Amikor tavasz elején beszéltünk Andrius Biceikával, a Revolut üzletfejlesztési vezetőjével, azt mondta ez ott van a céljaik között, ám először további népszerű kriptovalutákat (a litecoint és a ripple-t említette) akarnak az elérhető valuták közé felvenni.

A sor vége erre van

A Revolut Crypto szolgáltatás még nem érhető el mindenki számára. Ahhoz, hogy működni kezdjen vagy ki kell állni a regisztrációs sort, vagy meg kell hívni három felhasználót a szolgáltatásba, vagy fizetős prémium ügyféllé kell válni. Ezek közül a sor végigállása a legolcsóbb és legkevésbé fájdalmas megoldás.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?