Az online jelenlét meghatározóvá vált a COVID időszakában. Már most a hirdetési büdzsék 60 %-a oda megy. Idén rekordokat fog dönteni az online költés. (x)

A webes technológiákra még többet kell áldoznunk. Nagyon sok pénzt! Plusz még infláció és marketingszakember-hiány is van.

2023-ban vége lesz a cookie-s világnak. Elveszítjük a vásárlói, látogatói adataink 80 %-át. Még nem lehet tudni, hogyan lehet sütik nélkül megoldani a követést, a hirdetésoptimalizálást, a perszonalizálást stb. De addig biztosan ki fogjuk találni, mit tegyünk. Rengeteg új technológia kell majd hozzá, amit még idén ki kell fejleszteni! Különben éberebb versenytársaink 2023-ban elhúznak előttünk. A felkészülésről és még sok izgalmas cégmarketing trendről szól a Június 9-én megrendezendő 10. Cégmarketing trendekről szóló PP (hibrid) Konferencia.

2022-ben és 2023-ban az offline marketing hátrányai és előnyei megmaradnak. Létjogosultsága a B2B-ben viszont tovább erősödik. Reneszánszát éli a személyes találkozókon alapuló esemény, rendezvény.

Marad a Google és az FB a két legmeghatározóbb platform, de nyomul a TikTok, a YouTube és az Instagram is. Ott kell lenni minden csatornán! A személyesség és az ügyfélélmény uralkodik tovább a marketing minden területén. Emiatt a videók egyeduralma megmarad. A marketingtechnológia beépül a cégek szervezetébe, szükségszerűen megvalósul a vállalat összes folyamata és a marketing integrációja.

Az évről évre visszatérő Cégmarketing trendek című konferencián a marketingszakma legjobbjai avatják be a legfrissebb trendekbe, új feladatokba a kkv-döntéshozókat és a cég marketinges munkatársait. Akik tudják, hogy a marketingre költeni kell, mert az hozza a bevételt!

Időben készüljünk fel a változásokra, különben elhúz mellettünk a konkurencia!

Várjuk a kkv-döntéshozókat és a cégmarketing szakembereket, akik tudják, hogy jó marketing nélkül megáll az értékesítés.

A PP Konferenciaközpont – BKIK közös rendezésű 10. Cégmarketing trendek konferencián, június 9-én várunk akár helyszínre, akár távolról videóközvetítésbe bekapcsolódásra. A helyszínre jövők Networking különprogramon vehetnek részt.

Részletes információk és regisztráció:

PPKonferencia.hu

 


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?