Íme, egy kis kalauz a témában!

A VDR az a rendszer, ami megismerésre, sőt alkalmazásra érdemes, mert általa sokkal könnyebbé, gördülékennyé válhat az üzleti élet.

Mi is az a virtuális adatszoba?

A Virtual Data Room egy webalapú alkalmazás, aminek a hathatós közbenjárásával biztonságos körülmények között oszthatóak meg bizalmas jellegű dokumentumok. Hogy kikkel vehető fel ilyen formán a kapcsolat? Pénzügyi tanácsadókkal, könyvvizsgálókkal, potenciális befektetőkkel, pénzintézetekkel. Ha pedig létrejött a kapcsolat, akkor a rendszer segítségével a biztonságos tranzakciós közeg borítékolható. A https://fordatagroup.com/ oldal támogatásával tehát a kényelem, a biztonság, a gyorsaság vadonatúj szintje ismerhető, és tapasztalható meg. A kommunikáció épp úgy ellenőrzött, mint maguk a dokumentumok, valamint a felhasználók. Ráadásként a VDR szolgáltatáshoz 24 órás ügyfélszolgálat is tartozik, így tényleg nem ütközhet akadályokba a gördülékeny, gondmentes alkalmazás.

üzleti rendszerek

Az információs infrastruktúra kiépítése mindennek tetejében pofonegyszerű, lévén a felhasználóknak nem kell installálniuk semmilyen programot. A virtuális adatszoba felhőalapú, így bővítmények telepítése és informatikai tudás nélkül könnyedén használható. Ez óriási előny mindazok számára, akik egyébként nem jártasak túlzottan az IT világában, ugyanakkor szeretnének élni a rendszer nyújtotta, magától értetődő előnyökkel.

Természetesen a rendszer kezelésének mikéntje képzés formájában minden felhasználónak elérhető, így apró lépésekkel elsajátítható a folyamat egésze, kapkodástól, sürgetettség érzéstől és sikertelenségektől mentesen.

Biztonság, hatékonyság és kényelem egyetlen rendszerben?

Így igaz! Pontosan ez az, amit a VDR kínál. Hozzáférést biztosít az előzőleg feltöltött dokumentumokhoz a hét minden egyes napján, a nap minden egyes órájában, a világ bármely tájáról. Ez maga a nagybetűs szabadság, hiszen így korlátok nélkül élvezhető a szolgáltatás, függetlenül attól, hogy milyen jellegű a rendelkezésre álló eszközpark, miközben teljesen mellékes, hogy mi jellemzi a napirendet, az időbeosztást. A korlátlan hozzáférés így is, úgy is biztosított.

A feltöltött fájlok védelme garantálható, ugyanakkor egyéni igény alapján a szerkesztés, mint lehetőség letiltható, akárcsak a mentési, nyomtatási opció. A hitelesség kedvéért vízjelek is alkalmazhatóak. Ezen kívül a tevékenységek figyelése is megoldható, így a partnerek ki- és bejelentkezési adatai épp úgy nyomon követhetőek, mint a legnépszerűbb dokumentumok, vagy éppen a legkevésbé keresett fájlok. Mindennek tetejében az is gyorsan nyilvánvalóvá válhat, hogy ki mennyi időt szán a megszerzett információk elemzésére. Ezek pedig egytől egyig olyan értesülések, amik hozzájárulásként szolgálhatnak a cég fejlődéséhez.

Visszatérve a megbízhatósághoz, a rendszer olyan fokú biztonsági háttérrel rendelkezik, mintha egy elektronikus bankról beszélnénk. Az adat, és kommunikáció titkosítása 256 bites algoritmussal megy végbe, miközben a hitelesítés két lépcsőben, jelszóval, valamint szöveges üzenettel történik. Az infrastruktúra független, dedikált minden ügyfél számára. A személyes adatok védelménél fokozottan fontos a GDPR betartása, amit a rendszer maradéktalanul teljesít. Ezt egyébként a minden ügyféllel aláírt adatkezelési szerződés is hitelesen bizonyítja.

Exkluzív szakértői csapat – nem luxus, hanem ez az, ami jár?

Igen, a Fordata Group által nyújtott szolgáltatáshoz hozzátartozik az a háttér, ami minden esetben biztonsági hálóként funkcionál. A szakértőkből álló csapat célja a mindenkori támogatás az együttműködés teljes időtartama alatt. Ami a reakcióidőt illeti: telefonon mindössze tizenöt másodperc alatt, míg levélben maximum negyed óra elteltével érkezik a felmentősereg. Nem csoda, hogy a statisztikák alapján az esetek 95 százaléka nyomban megoldódik.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?