A fintech megint akkor robbant le, amikor sokan akarták használni. Ez így nagyon rossz üzenet az egymillió felhasználójának.

(Forrás: Robinhood / Facebook)

Rossz napok járnak a Robinhoodra. Még mindenki emlékszik arra, hogy pár hete, az amerikai tőzsde jelentés növekedést felmutató napján összeomlott a befektetési szolgáltatás. Hétfőn, amikor a piac durván esni kezdett, a Robinhood megismételte a korábbi bemutatóját és újra összeomlott. Az előbbi esetben vásárolni nem tudtak az ügyfelek, az utóbbiban eladni.

A korábbi kimaradás esetében az y-generációsokat célzó befektetési startup azzal magyarázta a jelenséget, hogy túl sokan próbálták használni a rendszert. Emellett, egy kicsit elhamarkodottan, azt is kijelentették, hogy a hiba ugyan később is előjöhet, de már felkészültebben várják.

Az újabb kimaradás miatt nem voltak boldogak a felhasználók. A Reddit és Twitter tele volt a Robinhoodot elmarasztaló üzenetekkel. Nagy kérdés, hogy az előző kimaradás után szerveződni kezdő csoportos pert fontolgató felhasználók tábora mennyivel nő a mostani üzemzavar után.

A fintech becsületére legyen mondva, hétfő délutánra elhárították a hibát.

Aurora – Robin Hood Videoklip (HQ) 2012 Esszencia

Robin Hood (Digitálisan felújított videoklip) 2012 Esszencia. www.aurora.hu www.aurora.hu http://www.youtube.com/user/Vigiload Zene: AURORA Szöveg: Pusztai Zoli


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?