Nehéz elképzelni, hogy bárkinek lenne üres estéje azon a héten, amikor Bye Alex és Motorpsycho koncert is van a városban, de megpróbálkozunk pár fintech program ajánlásával.

Nehéz elképzelni, hogy bárkinek lenne üres estéje azon a héten, amikor Bye Alex és Motorpsycho koncert is van a városban, de megpróbálkozunk pár fintech program ajánlásával. Kapaszkodjon mindenki, nem lesz egyszerű.

Így néz ki, amikor sok ember fintech előadást hallgat (Fotó: Pál Anna Viktória / FTR)
Így néz ki, amikor sok ember fintech előadást hallgat (Fotó: Pál Anna Viktória / FTR)

A hét közepén Magyarországra látogat Andrius Biceika, a Revolut üzletfejlesztési vezetője. Nehéz nem látni az összefüggést eközött, és aközött, hogy a cégnek lett magyar területi képviselője is.

Március 7.

Biceikával több helyen is lehet találkozni a héten. Március 7-én az InCube Diákszervezet szervezésében tart előadást a Corvinus Egyetem C nagyelőadójában. Jelentkezni a Facebook eseményből elérhető Eventbrite linken lehet. Az előadás 14:45-kor kezdődik.

Ugyanezen a napon este 18:45-től Fintech @ Budapest meetup is lesz, amelynek egyik előadója Biceika lesz. Aki délután, munkaidőben nem jutott el meghallgatni az üzletfejlesztési igazgatót, este megteheti. Az eseményt az OTP Lab szponzorálja, az ő Váci utcai irodájukban is lesz.

Március 8.

Nyolcadikán reggel kilenctől még az Impact Hubban lesz egy diszruptív reggeli a Revoluttal. Erre azonban egy hete elfogytak a jegyek. Aki bejutott, az még itt is beszélgethet a cég üzletfejlesztési igazgatójával.

Aznap este viszont lehet menni a BME Energetikai Szakkollégiuma által szervezett fejtágításra is, amelynek a címe: A blockchain technológia felforgatja az energiaszektort is? Az előadó Szegő Dániel, blockchain tanácsadó lesz, az előadás pedig 18:00-kor kezdődik a BME I épületének 205-ös termében.

Ugyanezen az estén van az MKB Fintechlabjában a 12min Ignite Talks előadássorozat tizenhatodik alkalma. Ez témájában nem kötődik nagyon szorosan a fintechhez. az egyik előadás a karrierváltásról szól, a másikat azonban Németh Ádám UX szakértő tartja, akit a FinTechRadar 2.0 konferencia résztvevői már hallhattak beszélni, és tudhatják, hogy a banki appokról is karakteres véleménye van. Az esemény hétkor kezdődik az MKB Nyugati téri irodájában.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?