Versenyképes összegre csökkenti a parkolási startup a kényelmi díjat. Emellet a héten még csak fel sem számolják azt a 65 forintot.

A Lánchíd közepén még a Parkl sem fog üres helyet találni (Fotó: Parkl)

Jó dolog, hogy parkoláskor nem kell egy zsebnyi csörgő aprópénzzel elzarándokolni az automatához. Ugyanakkor a parkolós appok által felszámolt „kényelmi díj” nevet nehéz megszokni. Szerencsére elindult az árverseny, így reménykedhetünk abban, hogy egyszer vagy kigazdálkodják máshogy a cégek a szolgáltatás díját, vagy legalább átnevezik.

Kezdésként a Parkl adta hírül, hogy február 10-14. között elengedi a kényelmi díjat. Az ezt követő időszakban pedig 65 forintra csökkentik az eddig 90 forintos díjtételt. Ezzel öt forinttal mennek a Simple app hetven forintos kényelmi díja alá. Ennél valószínűleg több kell, hogy felhasználókat hódítsanak el. Ugyanakkor nem rossz, ha olcsóbbá válik a parkolás.

Az app másik új funkciója, hogy figyelmeztetést küld a mobilparkolás leállításáról. A figyelmeztetés testre szabható, időtartamot is meg lehet adni a szoftvernek, hogy mikor szóljon.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?