Új előfizetési szintet tervez bevezetni a Revolut, ami a Prémiumnál is többet kínál. A várólistára már fel lehet iratkozni.


Az Ultra nevű csomag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket más bankoknál is lehet csúcs kártyáknál látni. Világszerte 1200 reptéri lounge-ba biztosít belépést, pénzvisszatérítést ad és kedvezőbb áron érhetők el vele a Revolut befektetési termékei. Az első hónapban az Ultra ügyfelek öt százalékos készpénz visszatérítést kapnak.

Az új csomag 2023 tavaszán válik elérhetővé, az ennél pontosabb dátumot egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Ugyanígy azt sem lehet tudni, hogy az eddigi csúcsnak számító Metal előfizetésnél, ami 13 fontba kerül havonta, mennyivel lesz drágább az Ultra.

Tara Massoudi, a Revolut prémium termékekért felelős vezetője szerint a piacon komoly érdeklődés van a funkcionális luxusszolgáltatások iránt. Az Ultrát pedig azok az ügyfelek veszik majd igénybe, akik élvezni is akarják az életet és az utazást, de közben passzív jövedelemre is szeretnének szert tenni.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?