Az indiai piacon nem túl népszerű egyelőre a hitelkártya. Kíváncsian várhatjuk, hogy a Samsung elég jó név-e ahhoz, hogy be tudja vezetni.


Hitelkártyával próbál meg betörni az eleve zsúfolt indiai kártyapiacra a Samsung. A cég az Axis Bankkal és a Visával partnerségre lépve adna olyan kártyákat, amelyekkel olcsóbban lehet a termékeiből vásárolni.

A Samsung Axis Bank Hitelkártya névre hallgató termék vonzereje, hogy 10 százalék pénzvisszatérítés jár, ha a tulajdonosa Samsung telefont vagy órát vesz vele. Ezen belül azért van még némi korlátozás. A kártya Signature kivitele maximum havi 31 dollárnyi visszatérítés igénybevételére alkalmas, a Limited verzió pedig ennek négyszeresére. Van éves szinten számított maximum is: 123 dollás a Signature-nél és 246 dollár a Limitednél.

A Samsung lépése még úgy is bátor, hogy az indiai piac legnagyobb mobilos márkájának számít. Az országban egymilliárd betéti kártyát adtak ki, hitelkártyából viszont a Techcrunch szerint csak 25 millió darab van forgalomban.

A Samsung mellett több indiai ekereskedőtől is lehet kedvezményeket igénybe venni az ételkiszállítós szolgáltatástól az online gyógyszertárig.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?