Itt a nyár és a pihenés ideje, különösen most, akkor a legtöbbünk mögött egy igencsak nehéz időszak van. (X)

Sokan vannak, akiknek egy hosszú séta, egy jó könyv vagy a testmozgás nyújt kikapcsolódást, de többeknek az utazás nyúlt valódi felfrissülést. Mit tehet az, akinek a világjárvány megviselte a pénztárcáját és mégsem szeretne otthon ülni? Ehhez nyújtunk most néhány tippet.

Utazás támogatással

Vannak országok, ahol a járvány okozta turizmus visszaesés miatt, most számos kedvezményt és támogatást vezettek be, hogy újra fellendüljön az iparág. Ilyen például Málta, ahol akár 200 eurót is lehet kapni azoknak, akik legalább 3 éjszakát töltenek el a szigeten és minimum 3 csillagos hotelben szállnak meg. Ha valaki ügyesen és időben foglal, ez akár azt is jelentheti, hogy a szállás ingyenes és csak a kijutásért kell fizetni.

Személyi kölcsön

Ha kicsit távolabbi úticél lenne tervben, de az anyagiak nem úgy alakultak, akkor érdemes elgondolkodni a személyi kölcsön felvételén. Egy nagyobb nyaraláshoz sem kell túl magas összeget fizetni és akár egy év alatt könnyedén visszafizethető. A felvett összeg bőven megtérül, hiszen, mint tudjuk, az élményeket nem lehet megfizetni.

Törd fel a malacperselyt!

Egyre többen dobálják az aprópénzt malacperselybe, befőttesüvegbe, így spórolva szinte észrevétlenül. Ugyan nem a leggyorsabb megoldás, de meglepően könnyű és komolyabb összegek is összegyűlhetnek néhány hónap alatt. Ma már számos légitársaság árul olcsóbbnál olcsóbb utazási lehetőségeket, nem ritka, hogy tízezer forint alatt retúr-jegyet lehet venni a kontinensen belül. Ha hetente 500 forintot dob valaki abba a bizonyos perselybe, akkor egy év alatt könnyedén összegyűlik egy ilyen repülőjegyre a pénz.

Partner tartalom


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?