A fintech szektor hatalmas potenciált rejt magában, amire nem csak az intézményi befektetők, de már a hírességek is felfigyeltek. Bemutatjuk azt az 5 fintechet, amibe már celebek is befektetnek.

Robinhood – Az online brókercég a kereskedési díjak eltörlésével vált híressé. A cégbe több híresség is befektetett, például a híres amerikai rapperek, Snoop Dogg és Nas. A Robinhood jelenleg az egyik legnagyobb befektetési applikáció a piacon, amely különböző eszközökkel segíti az embereket abban, hogy pénzüket hatékonyabban kezeljék és befektessék.

Acorns – Az Acorns egy olyan alkalmazás, amely automatikusan levonja a felhasználóktól a pénzt, amit aztán befektet a felhasználó portfóliójába. A befektető hírességek között találjuk Jennifer Lopezt, Ashton Kutchert és Kevin Durantet is. Az Acorns azok számára kínál megoldást, akik szeretnének befektetni, de nem mozognak még elég komfortosan a befektetések világában.

Coinbase – A Coinbase az egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsde, amelyet több híresség is támogat. A cégbe befektetett személyek között található például a Twitter alapítója is, Jack Dorsey. A Coinbase azok számára lehet vonzó, akik a kriptovalutákban látják a jövőt és szeretnének befektetni ebbe az új technológiába.

SoFi – A SoFi egy online pénzügyi szolgáltató, amely különböző termékeket kínál, például hitelkártyákat, diákhitel refinanszírozást és megtakarítási számlákat. A cégbe több híresség is befektetett, például a híres DJ, Diplo, a sportolók közül pedig Michael Jordan és Steph Curry. A SoFi azok számára lehet vonzó, akik szeretnék egy helyen kezelni a pénzügyeiket, és ahol számos termék és szolgáltatás közül választhatnak.

Stripe – A Stripe egy online fizetési rendszer, amelyet olyan cégek használnak, mint az Amazon, a Google és a Lyft. A cégbe befektetett személyek között találjuk az Elon Musk által vezetett SpaceX vezetőit, valamint a Google alapítóit, Larry Page-t és Sergey Brint. A Stripe azok számára lehet vonzó, akik az online üzleti világban tevékenykednek.

(Címlapkép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?