A Revolut lenyűgöző sikereket ért el Magyarországon, több mint 900 000 felhasználóval. A fintech óriás folyamatosan fejlődik, innovatív termékeivel megfelelve a helyi igényeknek.

A Revolut lenyűgöző fejlődést mutatott be Magyarországon, több mint 900 000 felhasználóval büszkélkedhet. Helyi irodájukat, amelyet körülbelül 2,5 évvel ezelőtt hoztak létre, most több mint 30 munkavállaló alkotja, és a magyar piac igényeinek kielégítésére szánt termékek kidolgozásával foglalkoznak. Ezt Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezetője nyilatkozta a Portfolio.hu-nak adott interjúban.

A vállalat gondosan figyeli az ügyfelek biztonságát, miközben az ügyfélkör kiszolgálásának mérete is nő. Ez különösen fontos, mert Magyarországon a banki csalások száma növekszik. A Revolut fontosnak tartja a felhasználók tájékoztatását a kibercsalások kockázatairól, és gyakran tanácsolja ügyfeleinek, hogy ne adják ki kártyaadataikat, és ne válaszoljanak gyanús befektetési ajánlatokra.

A Revolut folyamatosan terjeszkedik, és a helyi piac igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínál. A 2021 elején létrehozott helyi iroda több mint 30 szakembert alkalmaz, akik elkötelezetten dolgoznak a növekedés érdekében. A cég megerősítette, hogy további uniós piacokon is tervez fiókokat nyitni. Mindezt de nagyon óvatosan teszi, prioritásként kezelve a szabályok betartását a gyorsaságnál.

A Revolut hosszú távú tervei között szerepel, hogy globális szuperapplikációvá váljon. Nemrég kezdte meg tevékenységét Latin-Amerikában, Brazíliával kezdve, és előrelépett Észak-Amerikában és Ausztráliában is, miközben Ázsiában is elindult, például Szingapúrban és Japánban, és tervezi, hogy megkezdi működését Indiában és Mexikóban.

A Revolut azt is tervezi, hogy több európai országban is bevezeti fedezetlen hiteltermékeit, amelyek már elérhetőek Litvániában, Lengyelországban, Romániában, Írországban, Spanyolországban és Franciaországban. Bár még nem erősítették meg Magyarország bevonását, Léder szerint jelentős potenciál rejlik a hazai piacban is.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?