Egymilliárd forintos forgalommal zárta a 2016-os évet az OTP Simple alkalmazása, idén pedig már 590 millió forintnál jár a szolgáltatás.

Egymilliárd forintos forgalommal zárta a 2016-os évet az OTP Mobil Simple alkalmazása, idén pedig már 590 millió forintnál jár a szolgáltatás.

 

Forrás: OTP Simple / Facebook
Forrás: OTP Simple / Facebook

A legnépszerűbb funkciónak a parkolás számított, ez 128 millió forintos forgalmat generált. De sokan vettek autópálya-matricát is az alkalmazásból. Az összes matrica fajta közül a megyeiből kelt el a legtöbb.

Mozijegyből százezer darabot adtak el a Simple alkalmazáson keresztül. Mivel azonban az emberek többsége nem egyedül megy moziba, ezért tranzakcióból csak 45 ezerre volt szükség ehhez. A legnépszerűbb film a Zsivány Egyes volt.

Másfél évvel ezelőtt, 2015 decemberében indította el az OTP Mobil professzionális fizetési megoldását, a SimplePayt. Ez a működése óta 19 milliárdnyi forgalmat ért el. Idén az év első negyedében több mint háromszorosát produkálta a tavalyi forgalomnak. A fizetési szolgáltatás 1700 üfgyélnél és 2400 webboltban működik. Összesen több mint 2 millió tranzakciót bonyolítottak le a SimplePayen keresztül.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?