Idén sem lesz fitnech ünnep a Black Friday, de a kiskereskedelmet jelentősen megdobja a november közepi akciós nap.

Idén sem lesz fintech ünnep a Black Friday, de a kiskereskedelmet jelentősen megdobja a november közepi akciós nap.

„Ők csak gugolnak, egy se moccan, / anyás meleggel és pirossan / süt ki a fény.” – írta Rimbaud teljesen másról (képünk illusztráció)
(fotó: Erwin Bernal / CC-BY)

Legalább huszonötezren voltak hajlandók korán kelni azért, hogy olcsóbban vásároljanak az Extreme Digital feketepénteki kínálatából. A hatkor elkezdődő akció iránt érdeklődők hetven százaléka korán reggel okostelefonról kereste fel az oldalt. Valószínűsíteni lehet, hogy még az ágyból, kávéfőzés előtt néztek rá a leárazásokra.

A cég közleménye szerint a legnagyobb roham hétkor érkezett meg, amikor már több tízezren böngészték az oldalt. A tavalyi látogatói és forgalmi rekordok várhatóan megdőlnek a nap végére.

A délelőtt legnépszerűbb termékei a csúcskategóriás Playstation 4 Pro és Xbox One X konzolok voltak. Ezekből fél nyolcra már egy darab sem volt. A játékkonzolok mellett a szárítógépek, a 43-55 colos ultra-HD tévék fogytak nagy számban. Illetve a középkategóriás Android-okostelefonok, az iPad és egy Huawei tablet.

Az Extreme Digital adatai szerint a feketepénteki rendelések felét személyes átvétellel kérik. Ezeket öt napon belül lehet a cég 16 üzletének egyikében átvenni. A kiszállításra többet kell várni a legtöbb termék két héten belül jut el a vásárlóhoz, a háztartási gépek kiszállítására viszont akár három hét is kellhet a cégnek.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá 1 hozzászólás

  1. Half a dozen of the top consoles no longer had Extreme Digital's black boxing action 2018.11.18

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Vélemény, hozzászólás?