Tíz érdekes dolog is történt a Revolut háza táján, míg mi főleg a vírusra figyeltünk és arra, hogy még véletlenül se köhögjünk le másokat.

Forrás: Revolut

Úgy zajlanak az események a Revolut háza táján, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Igaz, többnyire nem olyan hírekről van szó, amelyek az ügyfelek érdeklődésére tartanak számot. A fintech szféra mozgásait követők számára azonban egy új piac megnyitása is érdekes új lépésnek számít.

A híreket szerencsénkre összefoglalta a RowanHill Digital blogja magyar nyelven. A tanácsadócég felületeit amúgy is érdemes figyelni, a kevés magyar fintech fókuszú cég legjobbjairól van szó. Mi most csak egy, általuk feldolgozott hírt emelnénk ki.

A szakemberek többek között a Revolut Juniort is megvizsgálták, ami a neobank 7 és 17 év köztiek számára fejlesztett csomagja. A termék érdekessége, hogy míg a korosztály elejét remekül ki tudja szolgálni, addig az idősebb tinik már valószínűleg idegesítő korlátozásként élik meg a gyermekvédelmi funkcióit.

„Amíg egy 7 éves gyermeknél érhető, hogy miért csak a szülőtől tud tranzakciót fogadni, addig egy 17 éves fiatalnál ennek egy nyitottabb verziója sokkal hasznosabb funkció lehetne”

– írja a kritika teljesen jogosan. Képzeljük el, hogy egy csapat 17 éves nem a mobilján dobja szét az esti pizzázás árát, hanem elsétálnak a Revolut kártyájukkal az ATM-hez és kivesznek belőle 1-2 ezer forintot.

A cég körüli történéseket összefoglaló írást itt lehet elérni. Ajánlott olvasmány.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?