A Step még nem indult el, de már 500 ezer érdeklődőt gyűjtött össze a várólistájára.


Kezdődik a nyár, már azokra a hírekre is felfigyelünk, amiket év közben visszadobnánk, mert méreten aluli. Például arra is, hogy a Step nevű, tiniket pénzügyi tudatosságra növelő appnak lett két celeb befektetője is: Will Smith és Nas.

Az Apple Pay integrációval is rendelkező app olyan folyószámlákat kínál fiataloknak, amiknek nincs fenntartási költsége, jutalékmentes. Az app pedig pénzkezelési tanácsokat is ad. Az app másik, a tinik által valószínűleg kevésbé díjazott funkciója, hogy betekintést nyújt a szülőknek a gyermekeik pénzügyeibe. Beállíthatnak limiteket és irányelveket is az alkalmazásban. CJ MacDonald, a startup alapítója szerint a Step együtt fog nőni a felhasználóival, a gimnazistáknak, főiskolásoknak már hiteltermékeket is fog például kínálni.

A startup eddig 22,5 millió dollárnyi kockázati tőkét gyűjtött össze. Az viszont nem nyilvános, hogy Will Smith Dreamers Fundja milyen arányban részesedik ebből a befektetésből, nem lehet tudni. Még egy szám nyilvános: 500 ezer név található a Step várólistáján.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?