2018 januárjában elindult a Középvállalati Fejlesztési Program. (x)

2018 januárjában elindult a Középvállalati Fejlesztési Program. (x)

Célja, hogy megtalálják és támogassák azokat a növekedésre képes vállalatokat, melyek a hazai gazdasági fejlődés gerincét adják, egyúttal hosszútávú partneri együttműködést kínáljanak számukra.

A program keretében kizárólagosan a kiválasztott partnereknek nyújtanak cégre szabott fejlesztési programot, egyedi támogatási konstrukcióval.

Screen Shot 2018-02-16 at 16.48.36
A program központi eleme a HGC Akadémia, amely:

  • modulokból felépített, előzetes igényeken alapuló fejlesztést nyújt – tőkeszerkezet, technológiai fejlettség, vállalatirányítás, stb. területeken
  • külföldi szakmai programot tartalmaz
  • biztosítja a tagoknak a hazai ipar 4.0 mintagyárak meglátogatását
  • több milliárdos elkülönített fejlesztési forrással segíti a program üzleti megvalósítását a korábbi pályázat alapú megközelítés helyett a partnerségre helyezve a hangsúlyt.
HGC Akadémia
Projektnév: A kiemelt növekedési és innovációs potenciállal bíró feldolgozóipari KKV-k azonosítása, felmérése, motiválása, támogatása nemzetközi versenyképességük és hálózatosodásuk elősegítése céljából
Projektazonosító: GINOP-1.1.4-16-2017-00001
Projektgazda: IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

A HGC Akadémia megvalósítása során egyedileg kiválasztott szereplőkkel műhelybeszélgetéseken keresztül történik a teljes program és a modulok megbeszélése. Az első fázist személyes fejlesztési program követi, a fent vázolt elemekkel és célokkal. Minden megyében egy-egy ilyen rendezvényt szervezünk.

A „Partnerség a növekedésért” mottójú program célja, hogy minél több, jelentős fejlődési potenciállal rendelkező feldolgozóipari vállalkozást segítsen hozzá ahhoz, hogy képes legyen hosszú távon többet termelni, többet értékesíteni, több munkavállalót foglalkoztatni, nagyobb – nemzetközi – piacra lépni.

Az együttműködő kis- és középvállalkozások még jelentkezhetnek.

További információ és jelentkezés: https://hgc.ifka.hu

(x)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?