Három hónap ingyenes WeWork használatot kapnak a cég hűséges ügyfelei. A szabadúszó felhasználók örülhetnek, hogy fontosak a cégnek.

Három hónap ingyenes WeWork használatot kapnak a cég hűséges ügyfelei. A szabadúszó felhasználók örülhetnek, hogy fontosak a cégnek.

Forrás: Revolut

Élünk halunk az érdekes partnerségekért. És itt alapvetően nem a X fintech és Y bank összeborultak jellegű partnerségekre gondolunk, hanem az ennél kicsit fantáziadúsabbakra. Az első típussal sincsen baj. A szervezetek egy bizonyos üzemméret felett kevésbé képesek a belső innovációra. Nagy hajó lassan fordul. Ilyenkor a legegyszerűbb kívülről behozni az újító gondolatokat és reménykedni, hogy gyökeret tudnak ereszteni.

A Revolut azonban egy olyan partnerséget jelentett be, amire nem számítottunk. A lassan bankká váló bankkártyás startup három hónap ingyenes WeWork irodahasználatot ad a prémium felhasználóinak. A szóban forgó WeWork egy olyan, az Airbnb-hez hasonló cég, ami coworking irodákat ad bérbe. A Revolut prémium csomagja ezzel még jobb ajánlattá vált a sokat utazó, távmunkában dolgozó, szabadúszó ügyfeleknek. Eddig is illeszkedett az életmódjukhoz a Revolut szolgáltatása, most hozzácsaptak még egy kis ajándékot.

A Revolut közben készül arra, hogy az amerikai, kanadai, szingapúri, japán, ausztrál és új-zélandi piacon is elinduljon. Emellett pedig ki kellett védekeznie azt, hogy egy rendkívül sikerületlen és minden szingli számára sértő kampányt indított el az Egyesült Királyságban Valentin nap előtt. Az egészen biztos, hogy a Revolut központban az önsorsrontással határos módon nem szeretnek unatkozni.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?