Hogyan dolgozza fel a fizetéseket az Uber? Mi lesz, ha eljön az azonnali utalás? Ki lehet-e rángatni a purgatóriumból a vásárlóknak azt a húsz százalékát, aki hátrahagyja a kosarát a neten?

Hogyan dolgozza fel a fizetéseket az Uber? Mi lesz, ha eljön az azonnali utalás? Ki lehet-e rángatni a purgatóriumból a vásárlóknak azt a húsz százalékát, aki hátrahagyja a kosarát a neten?
Ilyen kérdésekre keres választ a HWSW mobile! konferencia.

(Forrás: HWSW)
(Forrás: HWSW)

Kétnaposra nőtte ki magát a HWSW fejlesztői konferenciája. A rendezvényen már tavaly is volt komoly fintech szekció, idén is remek előadókkal töltötték meg a programot a szervezők. A legérdekeseb talán az lesz, hogy Takács Kristóf, az MNB színeiben a 2019-ben bevezetendő azonnali fizetési rendszerről fog beszélni. Emellett dr. Horváth Attila, a Bigfish elektronikus fizetésekért felelős üzletágvezetője is beszélni fog arról, hogyan tudnák megtartani a magyar e-kereskedelmi oldalak a vásárlóknak azt a húsz százalékát, akik ugyan telepakolják a kosarukat, de a fizetési gombig már nem jutnak el.

A blokkot ugyan félbeszakítja egy ebédszünet, de senkinek nem javasolnánk, hogy hosszan maradjon a Larus kertjében levegőzni. Az ebéd után rögtön két előadó – Barits János és Pereczes János – is fog az API bankolásról beszélni. Egyikük a kérdés startup oldalát, másikuk a banki partner oldalát világítja meg. A folytatásban előkerülnek még olyan sztártémák, mint a mobilos fizetés, a vagyonmenedzment. És egy igazi mesteri húzással Orosz Gergely, az Uber egyik mérnöke zárja a fintech blokkot a cég által működtetett fizetési platform következő generációjájáról tartott előadással.

Az egyértelműen fintech területek mellett akadnak még olyan témák, amelyek bármelyik pénzügyi területen mozgó cégnek érdekesek lehetnek. Ezek a chatbotoktól a mobil biztonságon át a mesterséges intelligencia kutatásokig terjednek.

A november 29-30. között tarott konferenciájára 24-éig lehet regisztrálni. Az előadásokkal teli első napra 35 ezer forint plusz áfa a jegy, a workshopos második napra 25 ezer forint a beugró.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?