Szabályozásról, az ügyfelek oktatásáról, a hazai cégek nemzetközi esélyeiről is szó esik a november 22-i Fintech Banking Summiton.

Szabályozásról, az ügyfelek oktatásáról, a hazai cégek nemzetközi esélyeiről is szó esik a november 22-i Fintech Banking Summiton.

A tavalyi Banking Summiton anyahajó volt a fintech. Idén mi lesz? (Fotó: Fintech Summit)

Három izraeli startup bemutatkozásával kezdődik a november 22-i Fintech Banking Summit. A Sonarax Payments nevű startup egy hangalapú technológiát mutat be, amely nemcsak a felhasználók azonosítását egyszerűsíti hanem akár a gépek és a különböző környezetek kapcsolódását is. Az Optimove a mesterséges intelligencia alapú marketing eszközeiről fog beszélni. Az Open Legacy pedig egy API-integrációs megoldásról beszél, amely a háttérrendszerek és modern webes szolgáltatások összekapcsolásának fáradságos munkáját rövidíti le.

De nem csak szolgáltatások bemutatása lesz a program, vitára is ad lehetőséget a konferencia. Banki digitalizációs szakemberek és kockázati tőkebefektetők vitatkoznak – vagy értenek egyet! – abban a témában, hogy a nyitott, egységes és globális rendszerré váló banki ökoszisztéma mit hordoz magában a magyar szolgáltatók számára. Ne felejtsék el megkérdezni, hogy mi történik akkor, ha az Amazon megrázza magát és belép a piacra?

A folytatásban a biztosítók képviselői beszélgetnek a chatbotok megbízhatóságáról, a blockchain alkalmazhatóságáról, a mesterséges intelligencia megoldások és a big data használatáról és arról, hogyan lehet hatékonyabban felderíteni a csalásokat. Végül pedig a PSD2, a jövőre élesedő azonnali fizetés és a piac sajátosságai, az ügyfelek oktatása lesz a banki kerekasztal vezérfonala. A kerekasztal-beszélgetés résztvevői, Csákay Mátyás (MagnetBank), Galló Csaba (CIB Bank) Karsai Gergely (TakarékBank), és Mayer Győző (Giro).


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá 1 hozzászólás

  1. Banki csúcstalálkozó: mi van velem? 2018.11.16

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Vélemény, hozzászólás?