Idén új kategória jelent meg, díjazták azt a bankot is, amely a legtöbbet tett a szolgáltatásainak akadálymentesítéséért.

Idén új kategória jelent meg, díjazták azt a bankot is, amely a legtöbbet tett a szolgáltatásainak akadálymentesítéséért.

(Fotó: Bancard Consulting)

A fogyatékkal élők helyzetére hívta fel a figyelmet a Mastercard Év Bankja 2018 díjátadó rendezvénye. Vakok és gyengén látók, valamint a MáSzínház értelmi fogyatékossággal élő fiatal színészeinek programjával indult az esemény. A kártyatársaság azonban nem csak programban emelete ki a fogyatékkal élőket. A díjak között is akadt egy olyan, amit az akadálymentes innovációval lehetett megnyerni.

Az év bankja díjat az OTP nyerte, és a pénzintézet vitte el a leginnovatívabb banknak és a legjobb akadélymentes fejlesztésnek járó díjakat is. A legjobb lakossági hitelterméket és a legjobb lakossági számlacsomagot a CIB, a legjobb lakossági megtakarítási terméket a MagNet bank mondhajta magának. Az utóbbi cég lett az év társadalmilag felelős bankja is. A fenntarthatósági díjat azonban már nem ők, hanem a K&H nyerte meg. Az év lakossági mobil- és online-banki eszközét a Gránit Bank mondhajta magának. Végül pedig az év bankára Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója lett.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?