Évek óta várjuk, hogy megjelenjelen a PSD2-ben leírt API-k által lehetővé tett szolgáltatások. Végre örülhetünk, az Erste nagyot lépett.

Még talán ezzel a géppel is össze lehet kötni a PowerBillt

Az Erste Bank jelentette be, hogy az Erste Power Network nevű üzleti platformjával összekötötte a Billingo netes számlázóprogramot is. A platform eddig a vállalkozók és a potenciális üzleti partnerek összekötésére szolgált, most már a közös munka más területein is segít.

A PowerBillnek elkeresztelt szolgáltatás az első évben ingyenes az Erste ügyfelei számára. A változás valójában nem jelentős: online számlázóprogramokat évek óta lehet használni. Nem is a PowerBill az első vállalkozói számlacsomaggal integrált számlázómotor. Viszont azzal, hogy egy Erste méretű bank is kínál ilyen megoldást az ügyfeleinek növelheti a digitális úton számlázók számát. A csomag a Billingo legteljesebb verzióját tartalmazza, amely a könyvelőprogramokhoz való adatkapcsolattól a webáruházas integrációig mindenre fel van készítve.

A Power Network is egy külső szolgáltatás – a Brillit – intergrációjával jött létre. A csomag Erste ügyfeleknek négy hónapig ingyenes, utána havi hatezer forintért vehetik igénybe.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?