Valószínűleg jobban meglepődnénk, ha nem Elon Musk cégéről lenne szó.

Tesla

Musk 2018. áprilisában viccelődött azzal, hogy a Tesla a csőd szélén van, ezért a Teslaquila nevű italba fojtja a bánatát. Ezután a közössége gyorsan fel is kapta a témát, innen pedig már nem kellett sok ahhoz, hogy megvalósuljon a dolog. Sajnos az eredeti, Teslaquila név nem volt elérhető, így végül Tesla Tequilára nevezték a 250 dolláros főzetet.

A Tequilát egyébként a Nosotros Tequila készíti, akiknek a saját italuk 50 dollár körül mozog, de a Tesláét négy hónappal tovább érlelték tölgyfahordóban, ami pedig talán a legmenőbb az egészben, a kézzel készített villám alakú üveg, ami jól tükrözi a cég tevékenységét.

Sajnos úgy fest, hogy csak Amerikában lesz kapható az év későbbi részén, és ott is csak bizonyos államokban, na meg a rendelést is korlátozták, mindenki maximum kettőt vehet.

Elon Musk humorát ismerve nem olyan meglepő, hogy megvalósított egy közkedvelt áprilisi tréfát. Elvégre ő az az ember, aki trollkodik a Twitteren, lángszórót árul, ezek mellett pedig ő a világ 31. leggazdagabbja.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?