Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a VPN szolgáltatók manapság. Ez többek között annak köszönhető, hogy bizonyos szolgáltatások, illetve azoknak egy rész nem érhető el minden országból.

A legjobb VPN-ek listája egy kattintással megtekinthető oldalunkon, ahol minden hasznos információ megtalálható ezekkel kapcsolatban, ami egy átlagfelhasználót érdekelhet. Elsősorban azt érdemes tisztázni, hogy mi is az a VPN és miért előnyös a használata.

Kinek válik előnyére a VPN használata?

Például annak, aki szeret streamelni. Ezt mutatja az a kutatás is, amely szerint a felhasználók 40%-a streamelésre használja a VPN-t. Így a Netflix, HBO GO olyan szolgáltatásai is elérhetővé válnak, amit egyébként csak az amerikai felhasználók élvezhetnek. Nyilván sok sportrajongó van, aki szeretné élőben nézni az NFL, NBA, MLB vagy a Premier League meccseket. Többek között erre is lehetőség nyílik a legjobb VPN-ek segítségével, amelyekről részletes leírást találhatunk. Mint tudjuk a torrentezés az internetes kalózkodás egyik legelterjedtebb formája, hiszen ingyen juthatunk hozzá fizetéses tartalmakhoz. VPN használatával láthatatlanná válik a torrentezés is az online térben. Hogy miként? Természetesen az is kiderül a következőkben.

Hogyan működik a VPN?

Elrejti az IP címünket, amire amolyan digitális ujjlenyomatként is szoktak hivatkozni, hiszen rendkívül megkönnyíti az eszközök beazonosítását, helymeghatározását. Még az internetszolgáltató elől is láthatatlan marad az online tevékenység a VPN használata viszont nem. Mivel a külföldi szolgáltatók szintén nem tudják beazonosítani az IP címünket, ezért elérhetővé válnak az egyébként blokkolt tartalmak, amik csak egy adott régióra korlátozottak.

Milyenek a legjobb VPN-ek?

Választás előtt olvassuk el a VPN szolgáltatók előnyeit és hátrányait. Érdemes egy olyan szolgáltatást választani, amely olcsó, ennek ellenére megbízható, pénzvisszafizetési garanciát kínál, előnyös a próbaidőszak, továbbá gyors és globális lefedettséggel rendelkezik.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?