A viteldíj negyedét visszaadja egy bank a hitelkártyát használóknak. Az ajánlat nem csak az otthoni utazásra érvényes, hanem bárhol a világon, ahol fognak egy Uber-kocsit.

A viteldíj negyedét visszaadja egy bank a hitelkártyát használóknak. Az ajánlat nem csak az otthoni utazásra érvényes, hanem bárhol a világon, ahol fognak egy Uber-kocsit.

uberA hitelkártyák legvásárlóbarátabb funckiója a visszatérítés: a vásárlások után bizonyos százaléknyi pénzt visszakap a vásárló. Aki tud arra figyelni, hogy időben befizesse a hitelkártya-tartozását, az évi tízezreket is spórolhat ezzel a módszerrel. (Aki nem, annak a betéti kártya a barátja.)

A Standard Chartered bank hat országban felvette a visszatérítést adó cégek közé az Ubert is – írja a BankingTech. Egyelőre csak Szingapúrban, Indonéziában, Malajziában, Vietnamban és az Egyesült Arab Emirátusokban él az ajánlat, de ennek ellenére érdekes a hír. Az pedig különösen, hogy a bank az uberes út árának 25 százalékát adja vissza.

Az új lehetőségről azt nyilatkozta Sebastian Arcuri, a bank ázsiai régiós vezetője, hogy a térségben drámaian terjed a digitális készpénzmentes fizetés. Emellett az Uber 425 városban érhető el, ezért döntöttek úgy, hogy az ügyfeleik a helyi és a külföldi uberezés után is pénzvisszatérítést adjanak.

Arcátlan Uber-propaganda Malajziából

…így készül a Chocapic fintech!

A vezető ennyivel azonban nem hagyta abba a nyilatkozatot, hanem elmondta azt is, hogy az uberes partnerség Standard Chartered

„digitális napirendjének része, amelynek célja, hogy minél egyszerűbb és kényelmesebb bankolási élményt nyújtsanak a technológiában egyre jártasabb ügyfeleknek.”

Végül Arcuri egy félmondatban felvázolta, hogy a technológiai és a bankolás közös jövője érdekesnek tűnik, szóval gyorsan feltalálta a fintechet is.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?