Elszabadultak az őrültek, a hétvége témája az Apple Card pimpelése. Kezdésként itt egy olyan módosítás, ami miatt biztosan leszállítanak a repülőgépről.


A mindent ledarálós „Will it blend?” sorozatnak már vége lassan egy éve. Arra azonban még lehet számítani, hogy ha egy kütyü megjelenik, kipróbálják konyhai környezetben is.

A The Verge által meglelt videón azt lehet megtekinteni, hogyan lehet élesre fenni egy Apple Card bankkártyát, majd feldarabolni vele egy darabka hagymát. Sajnos a videó a nagyon népszerű, az érzékszervek közül leginkább a fület célzó ASMR-videó műfajában készült, ezért a darabolás előtt hosszan hallgathatjuk milyen hangot ad ki a kártya, ha megtapogatjuk, végighúzzuk a kezünkön, és a fenést is teljes hanggal lehet végigélvezni. Akit csak az aprítás és az élteszt érdekel, tekerjen a harmincötödik percig.

A fenti élezéses mókát természetesen nem csak az Apple bankkártyájával lehet megcsinálni. Akadnak még a piacon fémtestű kártyák. Nagy kérdés persze, hogy egy kiélezett bankkártyával fel lehet-e szállni a repülőre. Elvben a pengehosszúság még lehetővé tenné, hogy ne legyen tiltott tárgy a pengés bankkártya. De mivel hagytam már svájci bicskát biztonsági ellenőrzőponton, mert a szakember szerint a dugóhúzó miatt rendkívül veszélyes eszköznek számít, ezért nem ajánlanánk a késsé fent kártyával való repülést. Vagy ha mindenképpen ki kell valamit fenni, egy hűségkártyát célszerűbb. Vacakabb lesz, nem tartja az élét, de Szupershop pontok nélkül könnyebb érvényesülni külföldön, mint pénz nélkül.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?