A Kashcoin félúton van a kriptopénzek és az egy-egy boltban elkölthető kuponok között. Együtteses pólót, koncertjegyet és zenét biztosan lehet majd vele venni.

A hétvégén jelentették be a Kashcoin kriptovaluta bevezetését. A pénz nem akar a bitcoin versenytársa lenni, főleg a zeneiparban résztvevői számára hozták létre. Az új pénzhez a zeneipari hátteret Leor Dimant, azaz Dj Lethal adja, akinek a nevét sokan ismerhetik, hisz sokáig a Limp Bizkit DJ-je volt. Társa Justin Lally, aki a fintech világban jártas. A Kashcoin felhasználható a zenekarok között, fesztiválokon, ruházkodásra, bármilyen zenével kapcsolatos kereskedelemre. A Kashcoint használók számára különleges ajánlatok és VIP szolgáltatások lesznek elérhetőek, azaz a pénz egyfajta hűségrendszerrel is rendelkezik.

music

Nem egyeduralomra tör

A Kashcoin nem szeretne versenyezni a Bitcoinnal, csupán szeretné közelebb hozni és ösztönözni az embereket arra, hogy kihasználják a technológia adta lehetőségeket.

“A fókusz a kereskedelmi befogadáson van. Ahelyett, hogy csak megkérjük a kereskedőket, hogy használják a Kashcoint, azon dolgozunk, hogy a szükséges eszközök kéznél legyenek ahhoz, hogy ez valóban meg is történhessen. Kemény munkával ezt el tudjuk érni, és így a Kashcoin beépül majd a már meglévő fizetési opciók közé. Arra kérjük a kereskedőket, hogy osszák meg velünk mire van szükségük, hogy a megfelelő fejlesztéseket elvégezhessük.” – mondta Justin Lally a legközelebbi terveikről.

A Kashcoin tárcák elérhetőek a legelterjedtebb operációs rendszereken. Sőt, a bitcoin bányászoknak lehetőségük van előbányászni, ezzel biztosítva, hogy az indulásra elég Kashcoin legyen a rendszerben.

Bónusz: a Limp Bizkit a természetes élőhelyén


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?