A lányokban bízunk – írja a legmenőbb scifis grafika, amin egy elnököt túrt ki a helyéről Leia Organa.

Vannak számok, amiket látva az ember elkezd fejben számolni. Egy hét 168 órából áll, de ebből nem lehet munkával tölteni minden percet. Már Nagy Feró is megénekelte punk korában.

A lenti videó egy percében négyszáz munkaórát látunk felgyorsítva, ami során elkészül a méglentebbi rajz. Helena Hauss ennyi idő alatt rajzolta meg azt az összegyűrt húszdollárost, aminek a közepén Andrew Jackson elnök helyett Leia Organa szenátor és szabadságharcos látható a Star Warsból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

400h of work in 1 minute In Girls we Trust 👸🏻 Ballpoint Pen 🖊 90x150cm #ballpointpen #ballpointpenart #helenahauss #bicpendrawing #drawing #contemporaryart #art #bicpen #bicpenart #starwars #princessleia #girlpower #realisticdrawing #grrrls #starwarsnerd #bicpen #penart #bicpenart #bicpenartist #art #artist #drawing #biro #bicpendrawing #stylobille #stylobic #illustration #contemporaryart @starwarsmovies @starwars @hamillhimself

HELENA HAUSS (@helenahauss) által megosztott bejegyzés,

A 29 éves grafikusnak nem ez az egyetlen érdekes műve, érdemes végigkattintgatni a honlapját. A fő műfaja a társadalmi szatíra, amit az elveszett ártatlanság, bűn, nosztalgia és a lázadás megismerésére használ. A művész azt ajánlja, hogy a vidámnak tűnő képeit különösen alaposan nézzük meg, mert mindegyiken akadnak sötét részletek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HELENA HAUSS (@helenahauss) által megosztott bejegyzés,


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?