Elsőre még az Apple-nek sem sikerült sikerre vinni az okosórát. A pletykák szerint jön viszont az okosabb és az olcsóbb típus a kütyüből.

Elsőre még az Apple-nek sem sikerült sikerre vinni az okosórát. A pletykák szerint jön viszont az okosabb és az olcsóbb típus a kütyüből.

Apple watch
Az okosórák egyelőre nem bizonyultak akkora sikerterméknek, mint amilyennek várták őket. Kevés fogy belőlük, és el is ment az emberek kedve a vásárlástól. Még Tim Cook is beismerte az Apple legutóbbi rendezvényén, hogy az órán futó szoftver első verziója nem sikerült túl jól, és ez rontott a felhasználói élményen. Az i-eszközök egyik funkciója azonban viszonylag jól működik, ez az Apple Pay-es fizetés, mérgesek is miatta a bankok.

Lehet sejteni, hogy az Apple Watch új verziója hamarosan érkezik, de eddig pletykák nem láttak napvilágot. A hallgatást Ming-chi Kuo elemző befektetőknek írt jegyzete törte meg, amit az AppleInsider és a MacRumors is megszerzett.

Apple Watch

Kuo szerint érkezik egy Apple Watch 2, ami a mostanival megegyező méretű lesz, a funkcionalitása viszont nő. Kerül bele GPS, barométer, gyorsabb processzor és egy vékonyabb kijelző. Mivel azonban ezek az alkatrészek több energiát fogyasztanak, így a miniatürizálással nyert helyet akkuval töltik fel.

Készül egy másik Apple Watch modell is, amibe nem kerülnek bele az új extrák, viszont olcsóbb lesz, mint a korábbi Apple órák. Végül Kuo szerint érkezik egy LTE hálózati kapcsolatot, megújított dizájnt hordozó készülék is, ám ezt 2018-nál hamarabb nem tartja valószínűnek.

Az Apple várhatóan szeptemberben jelenti be az új iPhone-jait, és ekkorra várják a Watchra vonatkozó bejelentéseket is.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?