150 különböző sporthoz lehet egyszerűen bekapcsolható biztosítást kötni az NN új appjában.

150 különböző sporthoz lehet egyszerűen bekapcsolható biztosítást kötni az NN új appjában.

A Protect.me nevű biztosítás mobilról aktiválható, az ügyfeleknek pedig csak azt az időszakot kell kifizetniük, amíg be van kapcsolva a termék.

A mobil bankkártyás fizetéssel működő termékben egy óra 79 forinttól 399 forintig terjed. Az ár attól függ, milyen biztosítási csomagot választottunk. A Protect.me kipróbálását pedig az NN fizeti, az első biztosításunkat – 500 forintig – a cég állja.

Hasonló megoldásokról eddig csak jóval nyugatabbi piacokon lehetett találkozni. Ráadásul rendszerint ingóságok biztosítására használják ezt a módszert. Autók esetén még azt is meg lehet oldani, hogy a vezetési stílushoz igazítsák a díjat. Élettbiztosításból viszont nem volt a hazai piacon olyan, amit sportoláshoz vagy a munka és az otthon közötti útra lehetett bekapcsolni.

Az NN felmérése szerint a hazai 18-59-es korosztályba tartozó internetezők többsége (52 százalék) tartja vonzónak a használatarányos biztosítást. Arra számítanak, hogy már a megoldás bemutatása után is sokan fognak érdeklődni a jelenleg 150 különböző aktivitáshoz – ezek többnyire sportok – biztosítási módot nyújtó szolgáltatás iránt.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?