Nyár van… mindenki tudja, hogyan folytatódik a dal, ugye? Illetve, hogy mit kell tenni, ha lesben áll egy cápa áldozatra várva.

Nyár van… mindenki tudja, hogyan folytatódik a dal, ugye? Illetve, hogy mit kell tenni, ha lesben áll egy cápa áldozatra várva.

fifty

A nyár beköszöntét jelzi az is, hogy egyre több hülyeség lepi el az internetet. Nem mindenki teszi, teheti meg, hogy azonnal megszálljon egy tó vagy tengerpartot, de az otthon maradók sem igyekeznek mímelni a munkát.

A DogeCoin vicces kriptovaluta atyja, aki pár hónapja elhűlve tapasztalta, hogy a poénja valódi árfolyammal rendelkezik, most egy Twitteres robotot rakott össze unalmában. A kriptopénzes téma maradt, de úgy gondolta, hogy A szürke ötven árnyalata az a tartalom, amivel fel lehet ütni az unalmas kriptós híreket.

A Fifty Shades of Blockchain robot nem mindig ír értelmeset, de amikor igen, akkor őrülten vicces. A többi persze blabla lesz, de ezt el lehet nézni egy szöveggeneráló kódnak. Hiszen kinek nem olvad el a szíve egy olyan vággyal teli romantikus mondattól, mint

Vajon valaha megengedi, hogy (titkosítva) aláírt üzeneteket váltsunk?

vagy

Gyakorta sírtam a kiadott tokenek miatt.

esetleg

Nyögök…hogy tudnék ellenállni neki, amikor elfoglalja a dollárárfolyam?


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?