A szabályozók nagyon megunhatták, hogy a komoly tranzakciókat lebonyolító tőzsde nem felel meg a szabályozásnak.

123rf

Csendesen folytatódnak a Binance kriptotőzsde körülötti gyanús ügyek. A Nagy-Britanniából kitiltott kereskedő most azt jelentette be, hogy átmenetileg felfüggeszti a befizetéseket a Sepa övezetből.

Az eurós befizetések leállítását kedden jelentette be a kriptotőzsde és szerdán már életbe is fog lépni. A cég eddig különböző fizetési partnerekkel szerződve fogadott befizetéseket a Sepa országokból. A Financial Times szerint több európai szabályzó együttes fellépése vezethetett oda, hogy ez a lehetőség már nem áll a Binance rendelkezésére. A Binance úgy fogalmazott közleményében, hogy „rajta kívül álló okok miatt” szünetel az eurós betétek kezelése.

A héten a brit Faster Payments hálózat már letiltotta a Binance felé történő befizetéseket. Emellett a Barclays bank a Binance-nél történő bankkártyás kriptó vásárlást is szűrni kezdte. A Binance-nél kezelt számlákról továbbra is indíthatók kifizetések, azaz pénz nem ragadt be a tőzsdénél.

A Sofort nevű, Németorszában, Ausztriában és Svájcban hasznát eurós fizetési rendszer még elérető. Aki nagyon a Binance-en szeretne kereskedni, az pedig más kriptotőzsdékről is küldet pénzt a tárcájába.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?