Nem kell bemenni a bankfiókba, papírokat aláírni, mégis lesz számlánk, sőt a kártya is megjelenik azonnal a mobilappunkban.

Nem kell bemenni a bankfiókba, papírokat aláírni, mégis lesz számlánk, sőt a kártya is megjelenik azonnal a mobilappunkban.

Forrás: MKB
Hetényi Márk: további új fejlesztésekkel rukkol még idén elő az MKB (Forrás: MKB)

Laptopon és mobilon is működni fog az MKB új, online számlanyitási szolgáltatása. (Kivéve az iOS eszközöket, ott csak később érkezik a fejlesztés.) A neten megnyitott számla azonnal megjelenik az MKB appjában, a hozzá tartozó virtualizált bankkártyával pedig rögtön lehet fizetni, ha a telefon alkalmas az érintésnélküli fizetésre. Jellemzően Android 4.4 és NFC-funkciót tartalmazó telefonra van szükség.

Az első ötezer, online nyitott számla tulajdonosa rögtön ötezer forintos egyenleggel kezdheti meg az app, az MKB Pay és a számla használatát. Emellett egy utazási játékkal is próbálja népszerűsíteni az új fejlesztését a bank. Az online számlanyitás során egy új, Digit@ll nevű, nulla forintos csomagdíjú számla készül.

„Az MKB Bank jó úton halad, hogy Magyarország vezető digitális bankja legyen, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a digitális megoldások terén az elsők között jelenjünk meg az új szolgáltatásainkka” – mondta az új számlanyitási módról és számlacsomagról Hetényi Márk, az MKB Bank retail és digitális vezérigazgató-helyettese.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?