Mezen feltűnő logók, a hirdetőtáblákon reklámozott ICO, elkezdett a sportba ömleni a kriptós pénz.

Fotó. Wolverhampton Wanderers / Facebook

Patinás Premier League csapat mögé állt be a CoinDeal kriptopénzes kriptotőzsde. A Cointelegraph szponzorált cikke szerint a tőzsde focistákat felvonultató reklámszpotja máris vírusvideóként terjed. Ez utóbbit ugyan nem támasztja alá az a tény, hogy a Youtube számlálója szerint 400 ezren nézték meg a klipet.

A marketingötlet azonban mindenképpen ér annyit, hogy megemlítsük a tőzsdét. Ráadásul a CoinDeal valóban az elsők között van az olyan kriptós vállalkozások között, amelyek eljutnak a Premier League szponzorációig. Úgy tűnik, ezt komolyan is veszik, mert az alig egy éves startup Facebook oldalának fala fele részt kriptós hírekkel van tele, fele részt viszont a Wolverhampton Wanderers csapatának meccseit ajánlja, összefoglalókat közöl, és időnként jegyeket sorsol ki.

Érdemes azért megemlíteni, hogy 2018. januárjában a CashBet fogadásra használható token már szerződött az Arsenallal, hogy a klub hirdetőtábláin megjelenhessen a token ICO-jának reklámja. Illetve az eToro kereskedelmi platform hét Premier League csapatot, köztük a Tottenham Hotspur, szponzorált. A fentiek mellett golfbajnokságot is rendeztek már kriptós pénzből.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?