Érdekes nyereményjátékot indított az amerikai JetBlue légitársaság. Egy évig érvényes ingyenjegyet kaphat három szerencsés.

Érdekes nyereményjátékot indított az amerikai JetBlue légitársaság. Egy évig érvényes ingyenjegyet kaphat három szerencsés. A nevezéshez azonban a pályázóknak le kell törölniük az összes Instagram fotójukat.

(Fotó: Tomás Del Coro CC-BY-SA)

Azt már az influencer marketing megjelenése óta tudjuk, hogy egy-egy Instagram poszt nagyon értékes is lehet. A JetBlue fordít ezen egyet: és azt a kérdést szegezi a játékosoknak, hogy mennyit érnek nekik a képeik. Ezen az ember nem szokott elgondolkodni. Nekünk sincs kész válaszunk arra, hogy hajlandóak lennénk-e az összes képet törölni a fiókunkból.

A játék folytatása viszonylag egyszerű. A JetBlue keretével kell készítenük egy új képet a kiürített fiókba, nyilvánosra kell állítani, és várni, hogy március 8-án kiderüljön, hogy megnyerte-e a három egyéves ingyenjegy egyikét.

A Techcrunch szerint akár még sikeres is lehet a kampány, ami a Facebook adatkezelési botrányai utáni, a közösségi médiából kiábránduló világba érkezik. Az is segíthet, hogy az Instagram fotókat egyszerű lementeni, így nem feltétlenül szükséges örökre törölni azokat. De még így is merész a JetBlue kérdése.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?