A fennmaradásáért küzdő mobilgyártó évekig próbált blockchain telefont gyártani, de most vált az NFT-ket támogató multiverzum mobilra.


Sajnos be kell jelentenünk, hogy a kriptó megszűnt menőnek lenni. A HTC mobilgyártó, ami kettő, de az is lehet, hogy három modellfrissítési ciklust élt túl különböző blockchaines és kriptós mobilok beígérésevel, technológiát váltott a héten.

A HTC teljesítette, amit vállalt. Kiadásának az évében az Odyssey nevű készülék elég erősnek számított, volt benne hardveres titkosítás és még jól is nézett ki. Kezdetben csak kriptovalutával lehetett megvenni, de gyorsan rájött a cég, hogy jobban jönnek ki, ha hagyományos pénzért is adnak mobilt. Például lesznek vásárlóik.

Idénre változott a terv, a HTC 2022-es telefonjában már nem a blockchain a vezető technológia, hanem a metaverzum. A cég új készüléke a Viverse nevű virtuális világhoz fog csatkakozni, amiben közösségi funkciók, NFT-k és AR/VR megjelenítés is lehet. A HTC nem árult el túl sokat, ezért a bejelentésbe bármit beleolvashatunk.

A történethez tartozik, hogy a HTC egy ideje lejtőn van. Az egykor kiemelt Google partnernek számító cég előző készüléke már csak tessék-lássék teljesítette a vállalásait. Az elosztott Dappok futtatása például elfelejtődött menet közben.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá 1 hozzászólás

  1. A HTC azt mondja, hogy a kriptó már nem is menő - technokrata | technokrata 2022.03.07

    […] Forrás: Fintechradar […]

Vélemény, hozzászólás?