Negyvenhat újabb coint és tokent lehet megvásárolni az érdeklődő, de nem profi kriptobefektetők kiszolgálására alakult startuptól.

Bővült a CoinCash.eu kínálata, február 25-e óta 46 újabb altcoinnal kereskedik a magyar kriptopénzes brókercég.

Kép: 123rf

Az új valuták között megtalálható a bankok közti gyors nemzetközi utalásokra kidolgozott Ripple (XRP), a Kínában népszerű NEO, de olyan nagy piaci kapitalizációval rendelkező coinok is megjelentek, mint az EOS, a Tron vagy a Stellar. A cég azt ígéri, hogy tovább fogja frissíteni az elérhető valuták listáját.

Mogyorósi Attila, a cég ügyvezetője azzal indokolta a coinlista bővítését, hogy sokan már eddig is azért keresték őket bitcoin vásárlási megbízásokkal, mert azt altcoinokra akarták váltani. Azzal, hogy a CoinCashnél vásárolják meg ezeket az altcoinokat, kényelmesebbé válhat a kriptopénzek iránt érdeklődő, de a nemzetközi tőzsdéket kevésbé ismerő befektetők élete.

Bár 2018-ban folyamatosan csökkent a kriptovaluták árfolyama, az érdeklődés továbbra is állandó. A cég közleménye szerint a kis számú spekuláns helyét hosszabb távra befektetők illetve a kriptopénzt nemzetközi utalásra felhasználó vásárlók vették át. A CoinCash ezeknek az új típusú befektetőknek a kiszolgálását tartja feladatának.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?