A jövő a komplex megoldásoké, és ezt a Díjnet is tudja. Az egyedülálló szolgáltatásnak köszönhetően minden számládat egy helyen tekintheted át, kezelheted és rendezheted.

Vége a sorban állásnak a postán, a csekkekkel való bajlódásnak, és a zűrzavarnak, amit a még be nem fizetett számlák elmaradása okozhat. Ehhez nincs másra szükség, mint egy egyszerű regisztrációra, valamint a szolgáltató-regisztrációkra, s innentől egy felületen kezelheted minden ügyedet a témában.

Online ügyintézés a vízdíjtól a biztosításig

Az internet nem csak kapcsolattartás, szórakozás vagy vásárlás terén bizonyul hasznos választásnak, hanem természetesen ügyintézés kapcsán is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a papír alapú számlák ideje lejárt, és a webes megoldásé a jövő. A Díjnet gyors regisztrációt tesz lehetővé, mely után visszaigazolásra alkalmas linket kap az ügyfél email fiókjába. A belépést követően már csak a saját szolgáltatók kiválasztása és azoknak a fiókhoz kapcsolása szükséges. Ehhez olyan alapvető adatokat kell megadni, mint például az ügyfél azonosító. A részletes leírásoknak és segítségnek köszönhetően egyértelmű, hogy melyik információt hol lehet megtalálni a szerződésen vagy a korábban papír alapú formában érkezett számlán.

A Díjnet nagy előnye, hogy bárki könnyedén elboldogul a regisztrációs folyamattal, s ezt követően egyetlen helyen található meg minden számla a vízdíjtól az áramdíjon keresztül akár az internet előfizetésig és a biztosítási díjig.

Nincs többé elfelejtett számla

A Díjnet rendszere folyamatosan email értesítést küld az aktuális számlákról és azok fizetési határidejéről. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy egy-egy befizetés elmarad, s ebből hátrányok származnának. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai kor embere szereti minél egyszerűbben és átláthatóbban kezelni pénzügyeit. Az okostelefonon, tableten, laptopon vagy asztali gépen egyaránt használható megoldás lehetővé teszi, hogy a számlakezelés mindig naprakész legyen.

Környezettudatos megoldások a Díjnet szolgáltatásán keresztül

A mindennapokban elképesztő mennyiségű papírt használunk fel, s ezek nagy része szinte azonnal a kukában végzi. Nem véletlen, hogy egyre inkább elterjednek azok a módszerek, melyeknek köszönhetően a papír alapú számlák kikerülhetőek, és az egész folyamat online intézhető. A fenntartható fejlődés egyre több figyelmet érdemel, ám globális szinten még mindig nem érkeznek a megfelelő megoldások. Amit a legtöbben tehetünk, az nem más, mint saját szokásaink megváltoztatása. Ennek ráadásul nem szükséges kényelmetlenséggel járnia, hiszen akár jelentősen leegyszerűsíthető például a számlafizetés folyamata.

A havi rezsiköltségek minden háztartásban jelen vannak. Folyamatos, befizetési határidőig történő rendezésükön a zökkenőmentes otthonhasználat múlhat. Vannak olyan kiadások, például a biztosítási díj, vagy a televízióra és internetre történő előfizetés, melyek esetében a határidők tartása még nagyobb jelentőséggel bír. Gondoltál már arra, hogy mindezeket egy kézben tudva, egyetlen felületen, átláthatóan is kezelhetnéd? A korszerű megoldások idejét éljük, amikor a világháló elengedhetetlen segítséget nyújt a hasonló helyzetekben. A Díjnet lehetővé teszi, hogy minden, rendszeresen fizetendő számláról értesítést kapj, így még csak véletlenül se maradjon el azok rendezése.

 


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?