Akkor is vehetnek ki pénzt az UniCredit ügyfelei, ha otthon felejtették a kártyájukat. Nem, nincs hozzá szükség símaszkra.

Akkor is vehetnek ki pénzt az UniCredit ügyfelei, ha otthon felejtették a kártyájukat. Nem, nincs hozzá szükség símaszkra.

Forrás: Unicredit

Bevezeti Magyarországon az mCash szolgáltatást az UniCredit bank. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a banki mobilapp által generált kóddal vegyünk ki pénzt az ATM-ekből. A kód egyedi, így használata teljesen biztonságos.

Az mCash pénzkivétellel egyszerre 30 ezer forintot lehet kivenni, a napi limitet pedig 100 ezer forintban határozta meg az Unicredit. Amíg ezen az összegen belül maradnak az ügyfelek, addig akárhányszor élhetnek az mCash pénzkivétellel. A szolgáltatás ugyanannyiba kerül, mint a kártyás ATM használat: az összeg 0,66 százaléka, de minimum 245 forint. Az mCash használatra is vonatkozik a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel lehetősége. Ennek havi korlátja 150 ezer forint.

A bank igényfelmérése szerint az ügyfelek negyede szeretett volna kártya nélküli készpénzfelvéti lehetőséget. Az app felhasználói között pedig még magasabb ez az arány, ott 67 százalékra rúg.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?